Snabbt och säkert

Snabb och stabil uppkoppling med oslagbar driftsäkerhet.

Smidigt

Bredband, tv och telefoni genom samma anslutning.

Prisvärt

Med fiberanslutning ökar värdet på din fastighet.

Beställ fiberanslutning

Skriv in din adress för att se om du kan beställa.

Beställ senast 31 december 2022

Vi efteransluter fastigheter i områden där vi redan byggt ut fibernätet. Passa på att framtidssäkra ditt hem med en stabil och säker uppkoppling.

Beställ enkelt genom att söka på din adress och fyll i formuläret. Skicka in din beställning senast 31 december 2022 och få fiber senast sommaren 2023.

Flera betalningsalternativ

Om du inte vill betala hela anslutningsavgiften vid ett och samma tillfälle kan du välja att delbetala under 24 eller 60 månader.

Surfa gratis i 3 månader

Du får tre fria månader på bredbandet när du väljer hastighet i samband med din fiberbeställning. Som bonus får du en rabattcheck (värde 400 kronor) för inköp av router. Allt till ett värde av upp till 3 100 kronor.

När får jag fiber?

Avtal inkomna senast 31 januari 2022

Fiberutbyggnaden beräknas klar senast sommaren 2022.

Avtal inkomna senast 30 juni 2022

Fiberutbyggnaden beräknas klar innan årsskiftet 2022. Avtal inkomna senare påbörjas efter årsskiftet.

Varför ska jag ha fiber?

Fiber från GavleNet är det bästa valet för dig och för framtiden.

Vanliga frågor och svar

I vissa nyetableringsområden erbjuder vi grävning på tomt, det beställs då under det personliga besöket med vår beredare. I de fall grävning beställts av GavleNet går inte rotavdrag att nyttja. För att kunna ansöka om rotavdrag måste exakt kostnad och tid för arbetet kunna anges. Kostnaden för GavleNets grävning och håltagning utgår från en fast summa oavsett antal meter som grävs och antalet arbetstimmar som krävs.

Om du däremot bor i ett område där vi inte erbjuder tomtgrävning så kan du anlita en grävfirma för arbete på egen tomt. Då har du eventuellt möjlighet att nyttja rotavdrag för grävningen.

I vissa nyetableringsområden är beställning av tomtgrävning möjligt. Det framgår i så fall i ditt erbjudande från oss. Tomtgrävning kan inte beställas vid efteranslutning via GavleNet, men du kan själv välja att anlita valfri gräventreprenör.

Bekräftelse på nya fiberavtal skickas inom 30 dagar. Kontrollera din mejl om du anmält att få din bekräftelse digitalt. Har 30 dagar passerat kan vår kundservice hjälpa dig att följa upp ditt ärende.

Efter installation och driftsättning skickar vi din anslutningsfaktura.

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi hjälper dig gärna. Kontakta vår säljare eller skicka ett meddelande till vår kundservice.

Bosse Larsson
Säljare
026-17 86 27
Mejla
Läs mer
Så går installationen till
Följ fiberresan från beställning till färdig installation.