Erbjud egna tjänster via stadsnätet

Hanterar ditt företag stora mängder information, behöver du hyra plats i vårt operatörshotell eller behöver du en stabil och säker transporttjänst för datakommunikation? GavleNet erbjuder svartfiber, plats i operatörshotell och ethernetkapacitet.

För stora kunder med större behov erbjuder vi tjänsten Svartfiber. Det är en punkt till punkt-förbindelse med hög kapacitet. Vi äger fibern och ni äger utrustningen som ansluts.

Med Svartfiber får ni en lösning som passar ert företags behov, där ni själva bestämmer över kapacitet, utrustning och kostnad.

Tjänsten GavleNet Svartfiber kan levereras som bastjänst, men kan också anpassas efter kundens behov. Genom ett antal tilläggstjänster kan ni få utökad funktion som till exempel ökad tillgänglighet och komplettering av fastighetsnät.

Dokument

Du hyr en plats i en centralt belägen anslutning till fibernätet. Tjänsten levereras som en bastjänst. Genom ett antal tillval kan ditt nät och din utrustning optimeras med hänsyn till konfiguration, säkerhet och prestanda. Du kan också hyra svartfiber, kapacitet eller IP-tjänster för att leverera tjänster till dina egna kunder.

En tjänst för dig som har behov av att hyra en aktiv data- eller teleförbindelse mellan en eller flera punkter i nätet. Du behöver bara se till att rätt gränssnitt och fastighetsnät finns. Transporten av datatrafiken sköts helt av vår utrustning.

Dokument

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi hjälper dig gärna. Kontakta vår ansvarige för stadsnät eller skicka ett meddelande till vår kundservice.

Linda Rudd
Produkt och säljansvarig – Stadsnät
026-17 85 97
Mejla