Ny certifiering stärker vårt bredband

GavleNet har fått ett nytt certifikat för vårt arbete med fiberinfrastruktur, vilket visar att vi levererar pålitliga och högkvalitativa tjänster.

Förbättrad pålitlighet och kvalitet

Vi är glada att meddela att GavleNet har fått den fina Robust fiber-certifieringen (C349). Detta certifikat är ett bevis på vårt engagemang och arbete med att erbjuda pålitliga och högkvalitativa fibertjänster till våra kunder.

Vad innebär detta för mig som kund

Att få Robust fiber-certifieringen betyder att GavleNets fiberinfrastruktur uppfyller de högsta standarderna i branschen. Det visar att vårt nätverk är starkt, pålitligt och hållbart. För dig som kund betyder detta att du kan känna dig ännu tryggare med att ha valt Gävle Energi och GavleNet.

Certifieringen är ett koncept som har tagits fram, och delas ut, av Post- och Telestyrelsen (PTS) och andra ledande aktörer inom telekombranschen. För att få denna certifiering har vi uppfyllt krav, som:

  • Genomförande och följande av en miljöpolicy.
  • Upprätthållande av en kvalitetspolicy.
  • Följer gällande lagar, föreskrifter, förordningar och regler för entreprenadarbete.
  • Säkerställande att all personal har nödvändiga licenser och certifieringar.
  • Användning av CE-märkt utrustning som uppfyller gällande arbetsmiljöverkets gällande krav.

Långsiktiga investeringar

Vi satsar kontinuerligt på vår infrastruktur för att kunna erbjuda snabba och pålitliga bredbandstjänster. Detta är en del av vårt långsiktiga uppdrag att ge dig den bästa upplevelsen. Läs de fullständiga certifieringskraven här och se vårt certifikatdokument här. Mer information om Robust fiber hittar du att läsa på robustfiber.se.

Publicerades den 2 juli 2024.

Gå till nyhetsarkiv