Regler för inlägg och kommentarer i GavleNets sociala medier

Ladda ner som PDF

Publicerad den 2024-05-16 12:40
Uppdaterad: 2024-06-24 13:07

Vi håller en god ton

Vi kan absolut ta kritik, men vi ser gärna att den är konstruktiv. Vi tillåter inte aggressiva kommentarer med förolämpningar, förtal, personangrepp, grova svordomar, brottsuppmaningar eller ryktesspridning. I övrigt gäller respektive regler, svensk lag och dataskyddsförordningen.

Vi håller oss till ämnet

Vi vill att kommentarer rör vår verksamhet, våra produkter eller tjänster. Vi tillåter inte spam, kommersiella budskap eller reklam, och inte heller olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material.

Vi tänker på säkerheten

Dela inte känslig information eller personuppgifter direkt på sidan. Sådana inlägg tas bort av omtanke för er säkerhet. Ibland ber vi er i stället skicka sådan information i ett direktmeddelande eller mejl.

Vi hjälper så klart varandra

Det är alltid roligt att andra gäster på sidan hjälper till med kommentarer och svar på andras frågor. Dock kan vi bara ta ansvar för råd och svar som kommer officiellt från Gävle Energi eller GavleNet.

Observera att inlägg eller kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att raderas utan varning eller vidare kommentar från vår sida. Vid upprepade regelbrott eller om förseelsen bedöms som allvarlig kan vi blockera användaren och/eller anmäla den till respektive socialt medium.

Tack för att du följer våra regler!